Grote update!

Van de site bedoel ik 🙂 Ik ben van PHP 5.6 naar PHP 7.0 en van Apache 2.2 naar Apache 2.4 gegaan. Kostte wat moeite, maar dan heb je ook wat.

Webstation (Synology) is een eitje om over te zetten, je installeert gewoon de boel en zegt dat ie 7.0 en 2.4 moet gebruiken ipv de oude versies.

Maar dan kom je erachter dat standaard alle extensies van PHP uit staan 😀 Dat vind WordPress niet zo grappig dus ik zat met een kapotte site. Ach ja, na wat gepruts staat alles goed.

Ook overgeschakeld naar het nieuwe thema van WordPress, namelijk de 2017 versie van hun standaard skin die heel toepasselijk dan ook “Twenty Seventeen” heet. Hoe origineel 😉 Misschien beetje aan de saaie kant, zal nog wel kijken of ik wat plaatjes erin kan krijgen. Maar hij draait erg soepel dus ik vind het wel prima!

Geef een reactie