Server rules

Eigenlijk is het vrij simpel. Wij hebben weinig regels. De meeste regels worden tijdens het spelen in de console getoond. Maar voor de zekerheid nog maar even de regels samengevat:

Bij normale gameplay
Heel simpel, gewoon lol hebben.

Bij tactische gametypes (CTF, DOM, SAb enz)
Hier zijn de doelen belangrijk, je word dan ook verwacht mee te helpen met de doelen te verdedigen/bemachtigen. Help je niet mee, dan kan dat een kick tot gevolg hebben.

Bij shotgun/sniper only
Hierbij is het alleen toegestaan om gebruik te maken van de shotguns, sniper rifles en je mes. Alle andere wapens, inclusief de granaten (ook de claymores) en attachments (granaatwerper bijv) zijn NIET toegestaan! Ook mag je geen gebruik maken van kill streak beloningen! Je zal bij overtredingen automatisch worden gewaarschuwd. Bij de 2de waarschuwing zal je gekickt worden van de server.

Verder geld altijd dat we allemaal spelen voor ons plezier. Merken wij dat je het plezier van anderen aan het bederven bent door te gaan zeuren, team-killen, chat-spammen of iets dergelijks, dan zal je door een van onze leden gewaarschuwd worden en afhankelijk van hoe irritant je bent, misschien ook gekickt worden.

Al onze members kunnen kicken en bannen!